Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Snabb att laga och vacker att titta på är denna kycklinggryta. Variera grytan genom att använda säsongens frukter. Skulle det vara svårt att hitta mangobalsamvinäger kan den ersättas med 1/2 dl vanlig balsamvinäger som smaksatts med 2 msk mango chutney.
Skär kycklingen i 3 cm stora bitar. Kärna ur och tärna frukten. Kärna ur och finhacka chilin.
Bryn kycklingen på hög värme i olivolja. Salta och peppra. Sänk värmen och tillsätt chili, vinäger, honung och fond. Låt puttra utan lock 4–5 min tills kycklingen är genomstekt.
Vänd ner frukten och cashewnötterna i pannan och låt allt bli genomvarmt. Servera med couscous blandad med oliver och strimlad bladpersilja.