Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kryddig kycklingrätt som serveras med en fräsch avokadosalsa. Prova att göra din egen kryddblandning, det är superenkelt! Färdigblandad fajitakrydda innehåller både druvsocker och maltodextrin.
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda ingredienserna till fajitakryddan.
Stek kycklinglåren på båda sidor i smör.
Strö över fajitakrydda och lägg kycklingen i en ugnsfast form.
Tillaga mitt i ugnen cirka 15 minuter. Kycklinglåren är färdiga när köttsaften är genomskinlig (innertemperatur 82 grader).
Avokadosalsa: Tärna avokadorna och tomaterna. Blanda med övriga ingredienser.
Bönröra: Fräs löken i olivolja, lägg i bönorna. Skiva och lägg i vitlöken. Fräs ihop allt en kort stund under omrörning.
Servering: Lägg upp bönröran på ett fat och lägg på kycklinglåren. Skär chilin i tunna skivor och strö över kycklingen. Lägg på koriander. Servera salsan till.
Recept från Mitt kök