Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Fågelbon

Fågelbon är krispiga små bakverk som är fyllda med godisägg och som är enkla att göra.

Fågelbon
Fågelbon
Fågelbon
Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 200 gchoklad- mörk
  • 3,5 dlAll Bran plus- eller liknande frukostflingor (115 g)
  • godisägg- små

Gör så här

  1. Smält chokladen i en bunke i mikron eller över vattenbad.

  2. Rör ner flingorna i chokladen och klicka ut bladningen i dubbla bullformar eller småbrödsformar. Gör en liten grop i mitten och ställ formarna att stelna i kylen.

  3. Fyll fågelbona med små godisägg strax innan de ska serveras.

Vad tyckte du om receptet?