Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Den perfekta desserten – len, söt och syrlig på samma gång.
Halvera passionsfrukten och gröp ut fruktköttet. Lägg det i en kastrull tillsammans med grädde, socker, vaniljsocker och kardemumma. Låt koka upp. Ta kastrullen från värmen och låt gräddblandningen svalna ca 30 min.
Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min.
Sila gräddblandningen och låt den koka upp. Ta upp gelatinbladen och lägg dem i gräddblandningen. Rör om tills de smält. Fördela pannacottan i glas och låt stå i kylen ca 3 timmar.
Fördela mango- och melonbitarna i glasen och toppa med urskrapad passionsfrukt. Servera.