Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Exotisk fruktsalsa med ingefärs- och kokostopping

Om man inte hittar ingefärskakor kan man byta mot andra spröda kakor

Exotisk fruktsalsa med ingefärs- och kokostopping
Exotisk fruktsalsa med ingefärs- och kokostopping
Exotisk fruktsalsa med ingefärs- och kokostopping
Exotisk fruktsalsa med ingefärs- och kokostopping Foto: Ulrika Pousette

Exotisk fruktsalsa med ingefärs- och kokostopping

  • 1mango
  • 0,5ananas
  • 1passionsfrukt
  • 1,5 dlkesella (10%)
  • 1 mskflorsocker
  • 3ingefärskakor
  • 2 mskkokosflagor- rostade

Gör så här

  1. Skala, kärna ur och skär mangon i små tärningar. Skär bort skalet och den grova stocken i mitten av ananasen. Skär fruktköttet i små tärningar. Dela passionsfrukten och gröp ut fruktköttet. Blanda det med mango- och ananasbitarna.

  2. Rör samman kesella och florsocker.

  3. Lägg frukten i bottnen på fyra glas. Toppa med kesellacrème. Smula kakorna grovt. Toppa desserterna med kaksmul och kokosflagor.

Vad tyckte du om receptet?