Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En mustig sås som går snabbt att laga. Salsiccian ger mycket smak och härlig sälta. Pancetta är ett lufttorkat sidfläsk som du lättast hittar i välsorterade butiker med manuell charkdisk.
Skala och finhacka löken. Dra av skinnet på korven och skär den i små bitar. Hacka pancettan. Ansa och skär svampen i bitar. Kärna ur och finhacka chilin.
Bryn lök och korv i torr stekpanna ca 5 min. Tillsätt pancettan och bryn ca 2 min. Tillsätt chili, lagerblad, pepparkorn, vin och buljong. Sjud såsen utan lock ca 10 min.
Hetta upp oljan i en stekpanna. Stek champinjonerna tills de fått fin färg, ca 3 min. Vänd ner dem i korvsåsen och sjud ca 3 min. Blanda i persiljan. Servera med pasta, ris eller polenta.