Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fantastiskt god rätt som gör sig bra på såväl bild som i magen!
Blanda ihop alla ingredienser till örtoljan och pensla köttet, täck och låt stå.
Skala och skiva löken i tjocka ringar. Lägg den med svampen i en skål och slå på oljan. Vänd runt så oljan kommer åt svampen.
Grilla svamp och lök (gärna i en grillkorg) i cirka 10 minuter. Vänd en gång. Låt svalna och hacka grovt.
Lägg den grillade svampen och löken i en skål med tomater, timjan, persilja, vinäger och olja. Vänd runt.
Fördela potatisen på de blötlagda spetten. Pensla med olja, strö över flingsalt och lägg på grillen tillsammans med rosmarinkvistarna. Grilla till potatisen är genomvarm.
Grilla biffarna till önskad stekgrad. Låt vila några minuter innan servering.
Recept från Mitt kök