Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Välsmakande medelhavsinspirerad måltid med rosmarin, havssalt och sherryvinäger. 4 entrecôter
Blanda ihop alla ingredienser till örtoljan. Pensla köttet med oljan, täck och låt stå.
Skala och skiva löken i tjocka ringar. Lägg den med svampen i en skål och slå på 2 msk olja. Vänd runt så oljan kommer åt svampen runtom.
Grilla svamp och lök (använd gärna en grillkorg) i cirka 10 minuter. Vänd 1 gång. Låt svalna och hacka grovt.
Lägg den grillade svampen och löken i en skål med tomater, timjan, persilja, vinäger och olja. Vänd runt.
Grilla biffarna till önskad stekgrad. Låt vila några minuter.
Fördela potatisen på de väl blötlagda bambuspetten. Pensla med olja, strö över flingsalt och lägg på grillen tillsammans med rosmarinkvistarna. Örter ger en härlig arom. Grilla runtom tills potatisen är genomvarm.
Servera biffspett, potatisspett och svampsallad tillsammans.
Recept från Mitt kök