Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kött av bra kvalitet, en bit ost och några nötter. Så enkelt kan det vara att bjuda på en riktig festmåltid!
Rosta valnötterna utan fett i het stekpanna. Pensla köttet med olja och krydda med salt och svartpeppar.
Grilla köttet cirka 3 minuter per sida. Lägg på en klick ost och nötter på det färdiggrillade köttet medan det fortfarande ligger på grillen så osten smälter något.
Servera den nygrillade biffen med päron- och parmesansallad.
Skölj rucolan väl i iskallt vatten och låt rinna av.
Skär päronen i klyftor och skär bort kärnhuset.
Ta undan 2 päronklyftor och lägg ner resten i en skål tillsammans med rucola och valnötter.
Skala de återstående två päronklyftorna och riv ner dem grovt i salladen. Tillsätt olja, pressad citron, salt och peppar. Blanda allt ordentligt.
Fördela salladen på fyra tallrikar och strö över valnötter och hyvlad parmesanost.
Recept från Mitt kök