Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Det här är ett bra basrecept på bröd som ska ätas nybakat. Smaksätt med valfria kryddor beroende på vad som ska serveras till. Till kyckling passar det bra med sesamfrön och till lax passar fänkål- eller dillfrö bäst. Parmesanost blir fint till grillade grönsakerna.
Skär smöret i bitar och knåda ihop med de torra ingredienserna. Blanda i yoghurt och smaksättning och knåda till en smidig deg. Låt degen vila i kylen i ca 20 min.
Skär degen i 12 bitar och kavla ut till rundlar, ca 15 cm i diameter.
Stek bröden i 2–3 min på varje sida i medelvarm panna. Håll varmt under en handduk.