Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Här är en variant av den amerikanska krämiga kålsalladen, coleslaw. Den här är kryddigare och har smak från Asien.
Ansa och finstrimla kål och paprika. Skala och grovstrimla moroten.
Rör ihop ingredienserna till dressingen i en bunke. Vänd ner kål, paprika, morot och koriander. Smaka av med salt och peppar. Garnera med sesamfrön.
Blanda färsen med salt, peppar och salladslök. Forma den till 12 små biffar på vattensköljt skärbräde. Hetta upp olja i en stekpanna. Lägg i biffarna och stek dem ca 3 minuter på varje sida.
Servera biffarna med kålsallad och grovt bröd.