Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En underbart god fiskrätt som dessutom är smart för att alla ingredienser, även de till salladen, kan köpas hem långt i förväg. Riv parmesanost själv från en hel bit – det blir mycket godare än med färdigriven. Bönorna till salladen kan varieras med andra sorter om man vill men det är fint att ha olika färger.
Sätt ugnen på 150°.
Lägg fiskfiléerna med den vita skinnsidan uppåt och salta dem. Fördela peperoni & olivblandningen på filéerna och rulla ihop dem.
Lägg filéerna i en ugnssäker form med skarven nedåt. Blanda vatten med fiskfond och häll över. Salta, peppra och strö över osten. Grädda mitt i ugnen ca 15 min tills osten fått fin färg.
Bönsallad: Vispa ihop olja, vinäger, vitlök och senap. Skala och grovriv morötterna. Skölj bönorna, blanda allt i en skål. Smaka av med salt.
Servera fisken med bönsalladen, grovstött potatismos och ev några dillkvistar.