Recept & styling Lena Söderström Foto Eva Hildén
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Potatissallad passar till det mesta - till grillat, till nyrökt fisk eller som en rätt på buffé. Den här är en enkel sallad som du kan uppgradera med vilken dressing eller salladssås som helst.
Gör senapsvinägrett, se separat recept.
Dela stora potatisar. Koka potatisen mjuk i saltat vatten, ca 15 minuter. Häll av vattnet och ånga av potatisen. Låt svalna och skala den om det behövs.
Skala och skär rödlöken i tunna strimlor. Ansa och hacka gurkan.
Blanda vinägrett, rödlök, gurka och klippt krasse i en stor salladsskål. Vänd ner potatisen och blanda försiktigt. Servera med äggen.
Recept & styling Lena Söderström Foto Eva Hildén
Recept från Mitt kök