Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Snabbaste receptet på god fiskgryta hittar du här! Lax och kummel får underbar smak av saffran, vitt vin och hummerfond.
Skala potatisen och skär i bitar. Ansa fänkålen och skär i bitar. Skala och finhacka löken. Fräs potatis, fänkål och lök i olja 2-3 min under omrörning, Tillsätt saffran, vatten, vin, hummerfond, salt och cayennepeppar. Låt koka under lock tills potatisbitarna känns mjuka, ca 15 min.
Skålla och skala tomaterna. Skär dem i bitar och blanda ner dem i grytan. Skär fisken i 2 cm stora bitar och blanda ner dem i grytan. Stäng av värmen och låt grytan stå ca 5 min.
Ansa och strimla salladslöken. Strö salladslöken över grytan och servera aioli.