Läs också:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Superenkel, len och ljuvligt god chokladmousse på två ingredienser. Vi har gjort moussen på choklad som är 55 procent, men det går bra att använda den choklad du gillar bäst. Toppa gärna med grädde och färska bär.
Media laddas
Hacka chokladen och låt den smälta i en skål över vattenbad. Tillsätt 1 dl vispgrädde och låt det smälta ihop. Låt blandningen svalna.
Vispa resten av grädden lätt och vänd ner den avsvalnade chokladen till en jämn mousse. Skeda upp chokladmoussen i glas eller skålar och toppa med vispad grädde, färska hallon, citronmeliss och riven choklad.
Läs också: