Recept & styling Lena Söderström Foto Eva Hildén
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på lättlagad cheesecake. Sätt rädisorna i kallt vatten i minst 30 minuter så blir de extra krispiga och bladen spänstiga.
Bred brödskivor och kanterna med smör. Lägg ut brödskivorna på en bricka eller i långpanna med låga kanter, klädd med bakplåtspapper. Tryck ihop så att det blir ett brödbotten, cirka 24 × 24 cm. Täck med plastfilm och ställ kallt i cirka 30 minuter.
Vispa ihop cream cheese och getost i en bunke. Smaka av med salt och peppar. Blanda valnötterna med ostmassan.
Bred ostmassan över brödbotten och släta till ytan. Täck över med plastfilm och ställ kallt över natten.
Skär cheesecaken i portionsstora bitar. Garnera med groddar, delade rädisor och citronskivor.
Recept & styling Lena Söderström Foto Eva Hildén
Recept från Mitt kök