Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Endive med valnötsost och fikon

Endive med valnötsost och fikon är krispiga endiveblad med mjuk och nötig ost.

Endive med valnötsost och fikon
Endive med valnötsost och fikon
Endive med valnötsost och fikon
Goda endive med valnötsost och fikon. Foto: Hans Logren

Ingredienser

  • 2endiver- små
  • 40 gvalnötskärnor
  • 200 gfärskost- naturell
  • 1 tskflingsalt
  • 2fikon

Gör så här

  1. Ta loss bladen från endiverna.

  2. Finhacka valnötterna och rosta dem lätt i torr stekpanna, se till att det inte bränns. Låt svalna.

  3. Blanda färskosten med valnötter och salt och klicka ut på endivebladen. Skär fikonen i klyftor och lägg dem på osten.

Vad tyckte du om receptet?