Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Endivbåtar med rökt sik och romsås

De stadiga endivbladen är som gjorda att fylla med något gott och bjuda som munsbitar på stående fot. 

Endivbåtar med rökt sik och romsås
Endivbåtar med rökt sik och romsås
Endivbåtar med rökt sik och romsås

Ingredienser

  • 0,5 dlmajonnäs
  • 2 dlcrème fraiche- lätt
  • 0,5 dldill- hackad
  • 100 grom- röd stenbits- eller ishavsrom
  • 0,5 tsksalt

Servering

  • 3endiver
  • 300 gfisk- rensad, rökt sik eller annan rökt fisk

Gör så här

  1. Blanda såsen.

  2. Lägg en klick sås på varje blad och därpå en bit (30 g) rökt sik.

Vad tyckte du om receptet?