Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Endiv med sardellröra

Creme fraichen ger den lite salta sardellröran en rundare smak. Dipröran passar också till lättkokta blomkålshuvuden. Låt gärna röran vila en stund före servering. När den stått kan den separera sig, men det är bara att röra om ordentligt så går den ihop igen.

Endiv med sardellröra
Endiv med sardellröra
Endiv med sardellröra

Sardellröra

  • 5sardeller
  • 2 mskolivolja
  • 3 mskcrème fraiche
  • 2 tskgräslök- skuren eller salladslök
  • 1 tskcitronskal- rivet
  • 2 tskkapris- liten

Tillbehör

  • 2endiver

Gör så här

  1. Mosa sardeller och olivolja i en mortel. Vänd ner creme fraiche och resten av ingredienserna. 2.Dela endivbladen på längden och ställ i ett glas tillsammans med röran.

Vad tyckte du om receptet?