Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på enchiladas med fläsk och majs. En variant på favoriträtten tacos! Den krämiga fyllningen rullas in i mjuka tortillabröd.
Sätt ugnen på 250°. Skär köttet i strimlor. Stek det i smör i en stekpanna tills det fått fin färg. Blanda i tacokryddan och tillsätt krossade tomater och vatten. Låt puttra 3–4 min. Låt majsen rinna av och blanda ner den i pannan.
Blanda lätt crème fraiche med 50 g riven ost och salt. Blanda 50 g ost med den rostade löken. 3. Fördela skinkröran på tortillabröden och rulla ihop dem. Lägg dem glest på en plåt med bakplåtspapper. Bred crème fraiche-röran på rullarna och strö över ost- och lökblandningen.
Gratinera mitt i ugnen 10–15 min, tills osten smält och fått fin färg. Servera med sallad.