Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En god glögg som ska vänta på sig i tre veckor innan den är färdig. Glöm gärna bort några flaskor – den blir minst lika god efter ett års lagring.
Blanda allt i en 10-litershink. Rör om ordentligt så sockret löser sig. Täck med plastfolie och gör små lufthål i plasten.
Låt stå i rumstemperatur i lugn och ro minst 3 veckor. Glöggen ska inte röras.
Häll försiktigt över i en kanna eller använd en slang som hävert och häll sedan upp i väl rengjorda flaskor. Var försiktig så att inte bottensatsen med russin och kryddor följer med.
Låt stå svalt tills den ska drickas. Värm och servera med russin och skållad mandel.