Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Choklad plus choklad och så lite Dumle på det. Kan det bli något annat än gott?
Chokladmuffins: Sätt ugnen på 175 grader. Sätt pappersmuffinsformar i en muffinsplåt.
Smält smöret. Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda i smör, gräddfil och kaffe i smeten.
Sikta de torra ingredienserna och vänd ner i smeten. Hacka och smält chokladen och vänd ner i smeten.
Fördela smeten i formarna och grädda i 15–17 minuter.
Chokladfrosting: Vispa ihop smör, florsocker och kakao. Vispa sedan ner kaffe och färskost och fortsätt vispa tills frostingen är jämn och fin.
Fyll en spritspåse med rund tyll och spritsa frosting på muffinsen.
Garnera med en halv Dumlekola på var och en av muffinsarna.
Recept från Mitt kök