Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Dopp i kopp är en perfekt liten förrätt som går att göra klar i förväg.
Hetta upp spadet och sila det ev så att vätskan blir klar. Smaka av sältan, späd ev med vatten. Hacka grönkålen och fintärna julskinkan.
Kantskär och fintärna vörtbrödet. Stek det i smör.
Fräs grönkålen nån minut i smör. Fördela skinktärningarna och grönkålen i glasen. Koka upp spadet i en kastrull. Häll det i glasen.
Lägg ca 1 tsk senap på varje sked och toppa med det stekta brödet. Lägg skedarna på glasen och servera direkt. Gästerna rör ner skeden i soppan och njuter av doppet.