Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 15g
Protein: 31g
Kolhydrater: 57g
Recept på dillstekt fisk med citronbönor. Ett frasigt täcke med smak av dill täcker fisken. Täcket blir frasigare om du använder pankoströbröd i stället för vanligt ströbröd.
Sätt ugnen på 200°. Lägg fisken i en smord ugnssäker form. Salta och peppra fisken. Blanda panko med dill och 1 1/2 msk flytande smör.
Lägg blandningen på fisken. Stek i övre delen av ugnen ca 15 min.
Koka bönorna i lättsaltat vatten 2-3 min. Häll av vattnet. Blanda bönorna med 1/2 msk flytande smör, rivet citronskal och citronsaft.
Servera fisken med bönor, pressad potatis och citronklyfta.
Ca 500 kcal per portion, 15 g fett, 31 g protein, 57 g kolhydrater