Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Dillmajonnäs med citron, ägg och kapris

Dillmajonnäs med citron, ägg och kapris är en underbar kall sås som passar perfekt till grillad lax, andra fiskrätter och skaldjur så som kräftor.

Dillmajonnäs med citron, ägg och kaprisDillmajonnäs med citron, ägg och kaprisDillmajonnäs med citron, ägg och kapris
Foto: Charlie Drevstam

Ingredienser

  • 1 mskströsocker
  • 3 msksöt senap
  • 0,5citron- finrivet skal och saft
  • 2 dlmajonnäs
  • 2 dlgräddfil- eller creme fraiche
  • 0,5 dldill- hackad
  • 2ägg- hårdkokta
  • 0,5 dlkapris

Gör så här

  1. Rör ihop socker, senap och citron. Blanda det med majonnäs, gräddfil och dill.

  2. Skala och hacka äggen. Blanda försiktigt ner dem tillsammans med kaprisen.

Vad tyckte du om receptet?