Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 25g
Protein: 23g
Kolhydrater: 47g
Färska lasagneplattor och färdig tomatsoppa – perfekta genvägar till en supergod middag. Gör dubbel sats och bjud in grannarna!
Sätt ugnen på 225°. Skär squashen i tunna skivor på längden. Blanda den med olja och salt. Stek skivorna ca 30 sekunder på varje sida. Låt svalna.
Finriv osten. Lägg ut lasagneplattorna på en skärbräda. Fördela squashen ovanpå. Strö över cirka hälften av osten och rulla ihop. Skär rullarna i ca 4 cm breda bitar. Ställ bitarna tätt i en ugnssäker form.
Häll tomatsoppan över rullarna. Strö över den sparade osten. Gratinera mitt i ugnen ca 20 minuter. Servera med sallad.