Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Bra mellanmål – gott och praktiskt att ta med! Om man vill kan man byta ut tranbären mot russin eller torkade blåbär.
Mixa ihop dadlar, havregryn, solroskärnor, linfrön, chiafrön och kokos.
Smält kokosolja, jordnötssmör och lönnsirap på låg värme. Häll i vätskan i dadelmixen och mixa hastigt ihop allt. Vänd i tranbären för hand.
Lägg plastfilm eller bakplåtspapper i en form, cirka 20 × 20 centimeter i diameter, och tryck ut massan i botten på formen i ett jämnt lager. Ställ in formen i frysen i 1–2 timmar och skär upp i bitar med en vass kniv.
Recept från Mitt kök