Recept ur "Julgodis" av Lena Söderström (Semic). Boken hittar du bland annat på adlibris.
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Köp mjuka, saftiga dadlar – gärna färska – och servera dem som nyttigt godis i form av pops! Du kan göra godiset i god tid och förvara i en burk med lock. Stick in pinnarna precis inför serveringen eller strunta i pinnarna och ät bollarna precis som de är!
Finhacka dadlar och valnötter, använd gärna matberedare monterad med kniv.
Blanda dadlar och valnötter med honung i en bunke.
Forma massan till 15 bollar. Rulla dem i pistagenötter och sesamfrön, tryck till så att garneringen fastnar ordentligt runt bollarna.
Stick in en pinne i varje boll.
Recept ur "Julgodis" av Lena Söderström (Semic). Boken hittar du bland annat på adlibris.
Recept från Mitt kök