Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Syran från yoghurten i risotton bryter fint av mot curryns hetta.
Koka riset enligt anvisningen på paketet. Låt svalna 10–15 min.
Sätt ugnen på 150°. Blanda curry, paprikapulver, salt, svartpeppar och råsocker.
Gnid in fläskkotletterna med kryddorna. Hetta upp en stekpanna och bryn köttet i smöret.
Lägg köttet på en plåt och låt eftersteka mitt i ugnen 8–10 min tills det är genomstekt.
Häll vattnet i stekpannan och låt koka ihop tills det blir simmigt.
Rör ihop yoghurt, honung och salt. Blanda det försiktigt med riset.
Lägg upp fläskkotletterna på tallrikar och fördela risotton ovanpå eller vid sidan om. Avsluta med att hälla på lite steksky och toppa kotletterna med rucola.