Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Curryrub - rub till grillad kyckling

Recept på curryrub. En torr rub är perfekt att göra i stor sats, den står sig länge och kan användas till grillade kycklingrätter.

Curryrub - rub till grillad kycklingCurryrub - rub till grillad kycklingCurryrub - rub till grillad kyckling
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 1 burkcurry- (43 g)
  • 1 dlrostad lök
  • 2 mskströsocker
  • 1 tsksalt
  • 1 krmcayennepeppar

Gör så här

  1. Mortla löken så att den blir finfördelad. Blanda den med curry, socker, salt och peppar.

  2. Gnid in blandningen i kycklingen ca 30 min innan den ska grillas så att den hinner ta åt sig smaken. Grilla indirekt så att ruben inte bränner.

Vad tyckte du om receptet?