Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
För att underlätta tillagningen kan det vara bra att förbereda lite före utflykten. Lök och vitlök hackas, fisken sköljs och skärs i bitar och buljongen blandas och hälls i flaska. Men glöm inte att ta med extra vatten att späda med.
Skala och hacka lök och vitlök. Lägg i plastpåsar. Skölj och skär fiskfiléerna i bitar, lägg i en burk. Blanda buljongen. Hit kan förberedas.
Hetta upp 2 msk olja i paellapannan och bryn fisken på båda sidor. Salta och peppra. Ta upp fisken i en skål. Täck med folie så att den håller sig varm.
Fräs lök, vitlök, ris och curry i 1 msk olja i pannan ca 2 min. Lägg i färska broccolibuketter. Häll på så mycket buljong som går, späd sedan efter hand tills riset är kokt men har en liten kärna.
Om broccolin varit fryst läggs den i mot slutet tillsammans med musslor och fisk. Täck med folie och låt stå 3–5 min så att allt blir varmt. Servera genast med bröd.