Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Matig, billig och nyttig soppa! Den som vill använder currypasta i stället för pulver. Soppan får en annan karaktär men blir lika god.
Ansa och skiva purjolöken. Skala och hacka vitlöken. Skölj och skär champinjonerna i mindre bitar. Finstrimla kålen.
Fräs grönsaker och curry i oljan i en rymlig kastrull under omrörning ca 2 min. Häll på vatten och lägg i buljongtärningar. Låt soppan koka upp och koka 2-3 min tills kålen har mjuknat lite.
Skölj under tiden sojabönorna under rinnande vatten i ett durkslag. Tillsätt dem och vinäger i soppan och låt sjuda 2 min så att bönorna blir varma. Servera med bröd. Ca 460 kcal per portion 14 g fett 22 g protein 58 g kolhydrater