Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Färska bond- eller sojabönor är naturligtvis att föredra, men frysta är ett utmärkt alternativ. De finns i asiatiska butiker och i ICA:s sortiment.
Blanda ströbröd, curry, senapspulver och salt. Vänd fisken i blandningen.
Tina och sprita bönorna. Koka dem i lättsaltat vatten tills de mjuknat, ca 15 min. Häll av vattnet. Spara 1 dl bönor till servering. Mixa resten av bönorna med crème fraiche och salt till en slät puré.
Bryn smöret. Skumma och blanda med 1/2 ask klippt krasse och salt.
Stek fisken i smör ca 3 min på varje sida. Servera med bönor och puré, krassesmör och nykokt potatis. Garnera med 1/2 ask krasse.