Recept: Karin Wenner
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på cupcakes med apelsin och pistaschnötter. Lätta att göra, oemotståndligt goda och passar utmärkt till julfikat. Apelsin och pistaschnötter sätter härlig julsmak på dessa goda cupcakes. Toppa med vanilj- och apelsinfrosting.
Sätt ugnen på 175°. Smält smöret. Vispa ägg och socker poröst.
Blanda de torra ingredienserna. Vänd ner i äggsmeten. Blanda i smöret.
Fördela smeten i muffinsformar av papper ställda i en muffinsplåt. Grädda muffinsen mitt i ugnen 15–20 min. Låt dem kallna på galler.
Frosting: Blanda smör och färskost väl. Tillsätt florsocker, vaniljsocker och apelsinskal.
Hacka pistaschnötterna. Bred frosting på muffinsen och garnera med pistaschnötter och apelsinskal.
Recept: Karin Wenner