Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ont om tid? Köp färdiga crostini och toppa dem med äggröran.
Knäck äggen i en skål. Salta. Tillsätt grädden och vispa ihop med en gaffel så att allt blandas.
Smält smöret i en stekpanna. Häll i äggsmeten och rör om sakta med trägaffel tills den tjocknar.
Crostini: Sätt ugnen på grill 225 grader.
Skär baguetten i sneda skivor. Lägg skivorna på en plåt med bakplåtspapper. Pensla crostini med olivoljan.
Grädda i mitten av ugnen tills de är gyllengula, cirka 3 minuter. Passa noga så att brödet inte bränns vid. Låt svalna.
Fördela äggröran på crostinin. Toppa med forellrom. Garnera med peppar och dill.
Recept från Mitt kök