Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Crostini med getostcurd och citronslungade polkabetor är ett knaprigt drinktilltugg. Är du rädd att dina gäster spiller rödbetor på sina kläder kan du använda polkabetor eller gulbetor, som du förkokar själv i stället.
Sätt ugnen på 225°. Pensla ena sidan på bröden med 1 msk olja. Lägg brödskivorna på ett galler med den oljade sidan uppåt och rosta i övre delen av ugnen 5–7 min, tills bröden är gyllene.
Mosa samman getost, crème fraiche, honung, salt och peppar. Ställ kallt. Skölj citronen noga i ljummet vatten. Riv skalet. Skär rödbetorna i små bitar och blanda med citronskal, 1 msk olja flingsalt och peppar.
Bred getostcurden på brödskivorna. Lägg på rödbetor och strö över citronskal. Toppa med timjan.