Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Crostini med getost och dadelkräm

Crostini med getost och dadelkrämCrostini med getost och dadelkrämCrostini med getost och dadelkräm

Ingredienser

  • 1minibaguette
  • 1 mskolivolja
  • 2dadlar- färska
  • 100 ggetost- (chèvre)
  • 1 mskcrema di balsamico- (Zeta)
  • timjan- färsk

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Skär baguetten, lite på snedden, i fyra ca 2 cm tjocka skivor. Pensla ovansidorna med olivolja. Rosta brödet lätt i mitten av ugnen 5-7 min. Vänd brödskivorna med den oljade sidan ner innan fyllningen breds på.

  2. Hacka dadlarna. Blanda getost och dadlar till en kräm. Bred krämen på smörgåsarna. Värm i mitten av ugnen 5-7 min.

  3. Ringla balsamicosåsen över och garnera med färsk timjan. Servera genast.

Vad tyckte du om receptet?