Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Crostini med färska blåbär och getost

Crostini med blåbär och getost. Kanske har du plockat blåbär? Då är den här snitten för dig. Dessutom supersnabbfixad.

Crostini med färska blåbär och getostCrostini med färska blåbär och getostCrostini med färska blåbär och getost
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 12crostini- Zeta
  • 1 burkgetost- bredbar, t ex Chavroux (150 g)
  • 1 dlblåbär- färska
  • 1honung- eller agavesirap

Garnering:

  • 1 krmnymald svartpeppar
  • 1 kvistrosmarin

Gör så här

  1. Bred rikligt med getost på crostiniskivorna. Fördela blåbär över. Ringla över sirap eller honung och garnera med peppar och rosmarin. 

Vad tyckte du om receptet?