Recept & styling Lena Söderström Foto Eva Hildén
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Enklare kan det inte bli: krispiga crostini toppas med krämig äggsallad. Passar fint till en drink eller som plockmat på buffé.
Sätt ugnen på 175 grader. Lägg baguetteskivorna på en plåt med bakplåtspapper.
Droppa över olivoljan och rosta i mitten av ugnen ca 5 minuter, passa noga så att crostinin inte bränns vid. Låt kallna.
Skala och hacka äggen. Ansa och finhacka salladslöken. Lägg majonnäs i en bunke. Blanda i ägg och salladslök. Smaka av med salt.
Fördela äggsalladen på crostini. Garnera med peppar och klippt gräslök.
Recept & styling Lena Söderström Foto Eva Hildén
Recept från Mitt kök