Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Pannkakan är verkligen vad man gör den till. Med en fyllning av parmaskinka, färska champinjoner, salvia och ost blir det en riktig kalasrätt.
Gör pannkakssmeten. Stek 8-10 pannkakor och låt dem kallna.
Fyllningen: Strimla skinkan. Skala och hacka löken och vitlöken. Hacka champinjonerna.
Fräs skinka, lök, vitlök och svamp i smör, i 10 minuter. Blanda i salvian mot slutet av stektiden. Låt kallna.
Blanda fräset med ricotta och parmesanost. Salta och peppra.
Rullar: Sätt ugnen på 225 grader. Fördela fyllningen på pannkakorna, rulla ihop. Skär varje rulle i 4 bitar.
Ställ rullarna med snittytan upp i en smord ugnsfast form. Häll över ostsåsen och strö på parmesanost.
Gratinera högt upp i ugnen cirka 15 minuter.
Recept från Mitt kök