Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En söt fudge som görs med pekannötter eller mandel. Det här är traditionella godisbitar från de franska kvarteren i New Orleans.
Lägg smör, muscovadosocker, strösocker, grädde, mjölk och vaniljsocker i en kastrull. Rör om och sjud till 120 grader eller gör ett mjukt kulprov (droppa i lite smet i ett glas med kallt vatten, plocka upp smeten och forma den till en mjuk kula).
Vänd i nötterna och klicka upp fudgen med ett par skedar på en plåt med bakplåtspapper. Låt fudgen stelna.
Smält chokladen i mikron eller i ett vattenbad, ringla över chokladen.
Recept från Mitt kök