Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Creamed corn med chili och koriander kommer från den amerikanska södern. Den passar fint till texmex-buffé, grillad kyckling eller kött.
Häll majsen i ett durkslag och låt den rinna av. Skala och riv vitlöken.
Fräs vitlöken på låg värme i smöret med chiliflakesen. Tillsätt grädde och majs och sjud utan lock på svag värme ca 10 min.
Skölj limen i ljummet vatten. Riv skalet. Repa bladen från koriandern och grovhacka dem.
Häll över hälften av majsen i en mixerkanna och mixa den grovt. Häll tillbaka den mixade majsen i kastrullen och blanda ner limeskal och koriander. Krydda med salt och peppar.