Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Den här fantastiska desserten imponerar garanterat! Dessutom är den verkligen supergod. Självklart kan man även göra den i portionsskålar. Passar även bra att göra med karamellglass.
Chokladdoppade kringlor: Smält chokladen i mikron eller i ett varmt vattenbad.
Doppa ner kringlorna så att de täcks av chokladen och låt dem sedan stelna på ett bakplåtspapper.
Karamelliserade popcorn: Strö saltet över popcornen.
Lägg ett bakplåtspapper på en plåt.
Häll upp sockret och vattnet i en ren stekpanna. Rör om och låt sockret koka till en ljusbrun karamell, rör hastigt i smöret och popcornen.
Vänd upp popcornen direkt på bakplåtspappret och låt svalna.
Milkshake: Sätt fyra burkar med handtag i frysen i minst 10 minuter.
Mixa vaniljglassen med mjölk till lagom tjock konsistens.
Ta ut burkarna ur frysen och ringla kolasås på insidan av glasen och häll upp milkshaken.
Servering: Lägg på två chocolate chip cookies på varje burk. Lägg på vaniljglass, vispad grädde, kringlor och popcorn. Ringla över kolasås och servera genast.
Recept från Mitt kök