Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Couscoussallad med massor med frukt och fetaost

Slösa med frukt i din sallad nu när frukten är som bäst. Passionsfrukt och fetaost är mycket gott tillsammans!

Couscoussallad med massor med frukt och fetaostCouscoussallad med massor med frukt och fetaostCouscoussallad med massor med frukt och fetaost
Annika Broman

Ingredienser

  • 2,5 dlcouscous
  • 1 mskmargarin- eller smör
  • 0,5 dlmynta- finhackad färsk
  • 1 kgvattenmelon
  • 2nektariner
  • 1blodgrape
  • 150 gfetaost
  • 2passionsfrukter

Gör så här

  1. Koka couscousen enligt anvisningen på paketet men koka i dubbel mängd vatten, den blir saftigare och fluffigare så. Tillsätt margarin eller smör och låt couscousen svalna. Rör ner myntan.

  2. Skär vattenmelonen i kuber och nektarinen i bitar. Skär blodgrapen i hinnfria klyftor. Blanda alltsammans i en bunke. Strö på fetaost och ringla över passionsfrukten.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök