Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Couscoussallad med jordgubbar och feta

Att använda jordgubbar som ingrediens i en sallad kan vara ett spännande inslag, och gör salladen till ett uppfriskande tillbehör på sommarbuffén.

Couscoussallad med jordgubbar och feta
Couscoussallad med jordgubbar och feta
Couscoussallad med jordgubbar och feta
Eva Hildén Smith

Ingredienser

  • 5 dlcouscous
  • 0,5 krukamynta
  • 1 knippapersilja- liten
  • 1 påsesallad- småbladig, 75 g
  • 4 mskolivolja
  • 1citron- färskpressad saft
  • 1 askjordgubbar- cirka 250 g
  • 150 gfetaost
  • mynta- färsk

Gör så här

  1. Koka couscousen enligt anvisning på förpackningen. Låt kallna.

  2. Strimla myntan och persiljan. Blanda couscous, mynta, persilja och sallad. Ringla över oljan och citronsaften.

  3. Toppa med jordgubbar. Smula över fetaosten, garnera med mynta.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök