Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Grilla eller rosta paprikan själv eller köp på burk. Servera salladen till ugnsstekt eller färdiggrillad kyckling.
Sätt ugnen på 225 grader. Dela paprikorna och ta bort kärnorna. Lägg paprikorna på ett ugnssäkert fat med bakplåtspapper. Ringla över olivoljan. Salta och peppra. Rosta i mitten av ugnen cirka 10 minuter.
Dela tomaterna. Skala och skär löken i tunna ringar.
Vispa ihop olja, honung, vinäger, salt och peppar i en bunke. Vänd ner tomaterna, löken och paprikan, delad i mindre bitar. Låt stå cirka 10 minuter.
Blanda couscous och spenat.
Varva couscous- och spenatblandningen och de marinerade tomaterna i en serveringsskål. Servera med grillad kyckling.
Recept från Mitt kök