Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Visst kan du smaksätta couscous! Det blir bäst om du fräser kryddorna i lite olivolja innan du slår på vattnet.
Pressa vitlöken och fräs med chiliflakes och paprika pulver i olivolja i en kastrull.
Tillsätt vattnet och låt det koka upp.
Tillsätt couscous och salt och låt det dra under lock i 10 minuter. Låt couscousen svalna så att den är ljummen. Rör ner pressad citron.
Dela jordgubbarna i halvor och melonen i kulor eller tärningar. Skär päronet i tärningar.
Bred ut couscousen på ett uppläggningsfat och strö på jordgubbar, melon, päron och rucola. Forma några skinkskivor till rosor och lägg dem ovanpå. Servera resten av skinkan bredvid.
Blanda chèvre, gräddfil, honung, salt och peppar till en sås. Servera salladen med chèvresåsen.
Recept från Mitt kök