Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Couscous med päron och blue cheese-dressing

Om man vill ha en varm sallad kan päronklyftorna stekas i smör 2-3 minuter.

Couscous med päron och blue cheese-dressing
Couscous med päron och blue cheese-dressing
Couscous med päron och blue cheese-dressing
Foto: Lina Eriksson

Ingredienser

  • 3 dlcouscous
  • 2päron
  • 2endivesallad- röda
  • 1paprika- orange
  • 1 dlcashewnötter

Blue cheese-dressing

  • 2 dlmatyoghurt
  • 50 gblåmögelost
  • 1 krmsalt
  • 1 krmsvartpeppar- nymald

Gör så här

  1. Tillaga couscousen enligt anvisning på förpackningen.

  2. Kärna ur och skär päronen i klyftor. Bryt loss endivebladen. Kärna ur och strimla paprikan.

  3. Mixa matyoghurt och ost med mixerstav. Smaka av med salt och peppar.

  4. Blanda couscous, päron, endive och paprika. Strö över nötterna och servera med dressingen.

Vad tyckte du om receptet?