Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på friterade majsbollar med chilidipp. Riktigt gott snacks som ska ätas helt nylagat. Gör såsen först och fritera precis innan servering.
Chilidipp: Ansa och skiva sallads-löken tunt. Rör ihop alla ingredienser.
Blanda mjöl, bakpulver, salt och chiliflakes. Tillsätt det kalla vattnet och vispa till en slät smet. Vänd i majsen.
Fritering: Hetta upp oljan i en gryta till 170°. Ta upp matskedsstora klickar av smeten med och lägg försiktigt i några åt gången i oljan. Fritera i ca 2 min på varje sida. Ta upp med hålslev och låt rinna av på hushållspapper.
Servera corn fritters genast med chilidippen.