Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Med ljust muscovadosocker i kakdegen får dina cookies den rätta, lite kolaknäckiga smaken.
Sätt ugnen på 175 grader.
Rör ihop smör, socker, muscovadosocker, ägg och vaniljsocker.
Blanda vetemjöl och bakpulver och blanda i. Blanda i hälften av Non stopen och hälften av jordnötterna.
Dela upp degen i 25 bitar och rulla till bollar. Lägg bollarna på plåtar med bakplåtspapper och platta till dem något.
Tryck i resten av Non stopen och jordnötterna i kakorna så att de ligger på ytan.
Grädda kakorna mitt i ugnen i 12–15 minuter. Ta ut kakorna och låt svalna på plåten. Flytta över dem till ett galler och låt svalna helt.
Recept från Mitt kök